Menüü

ESMASPÄEV 20.01

H: Riisihelbepuder, sepik, koolipiim, tomat

L: Lillkapsasupp kanalihaga, leib, rosinakissell, vahukoor

Õ: Kartulipuder, võileib, morss

 

TEISIPÄEV2 21.01

H: Mannasupp, võisepik tomatiga, banaan

L: Hakklihakaste, keedetud makaronid, leib, peedi-küüslaugusalat,

smuuti chia seemnetega

Õ: Kodujuust hapukoorega, võisepik keeduvorstiga, koolipiim

 

KOLMAPÄEV 22.01

H: Tatrahelbepuder, võisepik, koolipiim, pirn (PRIA)

L: Brokkoli-püreesupp, röstitud sepiku krutoonid, leib,

kohupiima-pirnivaht pähklitega

Õ: Tatraroog köögiviljadega, võisepik, mahlajook mahemahlast

 

NELJAPÄEV 23.01

H: Nisuhelbesupp, võisepik ürdivõiga, värske kurk (PRIA)

L: Bolognese kaste, keedetud riis, porgandi-porrusalat, mahlakissell

Õ: Aedviljahautis, leib, koolipiim

 

REEDE 24.01

 H:  Kaheksaviljahelbepuder, võisepik, koolipiim, õun (PRIA)

 L: Koorene lõhesupp, leib, marjatarretis

 Õ: Kaerahelbepätsike, mahlajook

 

 

 Kõikides roogades kasutatav kartul ja porgand on mahe.

Menüüs võib esineda muudatusi.

Koolipiim-PRIA poolt osaliselt doteeritud piim lasteaedadele ja koolidele.

Koolipuuvili ja-köögivili-PRIA poolt osaliselt doteeritud puu- ja köögivili lasteaedadele ja koolidele.

Võimalike allergeenide kohta saab infot haldusjuhilt (e-post: Lounaparlidhaldusjuht@edu.voruvald.ee )