ESMASPÄEV 04.12
H. Riisihelbepuder kaneelisuhkruga, sepik, koolipiim, mandariin
L. Kartuli-klimbisupp kanalihaga, leib
Rukkijahuvaht piimaga
Õ. 3–viljahelbesupp, võisepik kalakonserviga
TEISIPÄEV 05.12
H. Hirsisupp, võisepik sulatatud juustuga, tomatisektorid (kooliköögivili)
L. Pasta, bolognese kaste, v. kapsasalat, leib
Marjasmuuti
Õ. Saiavorm, koolipiim
LIHAVABA KOLMAPÄEV 06.12
H. 7-viljahelbepuder võiga, võisepik v. kurgiga, koolipiim, banaan
L. Hernesupp, leib
Piimatarretis keedisega
Õ. Keedumuna, võileib maitsevõiga, kohvijook
NELJAPÄEV 07.12
H. Odrahelbesupp, sepik meevõiga, õun (koolipuuvili)
L. Aurutatud kartul, maksakaste, tomati-kurgisalat, leib
Kamajook
Õ. Riisi-makrasalat, võileib, koolipiim
REEDE 08.12
H. Tatrahelbepuder võiga, sepik, koolikeefir, v. kurgikangid (kooliköögivili)
L. Minestroonesupp kalaga, leib
Rosinakissell vahukoorega
Õ. Kohupiimavorm, mahlajook