Menüü

ESMASPÄEV 19.04

H. Neljaviljahelbepuder, sepik võiga, teejook, v. kurgi lõik

L. Pelmeenisupp sul. juustuga, leib

    Karamellkissell moosiga

Õ. Omlett porgandiga, leib, koolipiim

 

TEISIPÄEV 20.04

H. Piima-tatrasupp, võisepik tuunikala-toorjuustu määrdega, banaan

L. Riis, guljašš, v. kapsasalat, leib, koolipiim

    Kohupiimavaht kakaoga

Õ. Küpsetatud viiner, võileib, soe mahlajook

 

KOLMAPÄEV 21.04

H. Rukkihelbepuder võiga, sai moosiga, kakaojook, pirn

L. Kõrvitsa-püreesupp, leib

    Paks kissell vahukoorega

Õ. Pannkoogid moosiga, koolipiim

 

NELJAPÄEV 22.04

H. Piima-hirsisupp, võisepik v. kurgiga, õun

L. Köögiviljadega hautatud kana, leib

    Leivavaht piimaga

Õ. Makaronid hakklihaga, leib, koolikeefir

 

REEDE 23.04

H. Riisihelbepuder moosiga, sai, koolipiim, lillkapsas

L. Pasta-kalasupp, leib

    Jogurti-puuvilja-küpsisemaius

Õ. Kaerahelbe-porgandikook, mahlajook