ESMASPÄEV 20.01
H: Riisihelbepuder, sepik, koolipiim, tomat
L: Lillkapsasupp kanalihaga, leib, rosinakissell, vahukoor
Õ: Kartulipuder, võileib, morss
TEISIPÄEV2 21.01
H: Mannasupp, võisepik tomatiga, banaan
L: Hakklihakaste, keedetud makaronid, leib, peedi-küüslaugusalat,
smuuti chia seemnetega
Õ: Kodujuust hapukoorega, võisepik keeduvorstiga, koolipiim
KOLMAPÄEV 22.01
H: Tatrahelbepuder, võisepik, koolipiim, pirn (PRIA)
L: Brokkoli-püreesupp, röstitud sepiku krutoonid, leib,
kohupiima-pirnivaht pähklitega
Õ: Tatraroog köögiviljadega, võisepik, mahlajook mahemahlast
NELJAPÄEV 23.01
H: Nisuhelbesupp, võisepik ürdivõiga, värske kurk (PRIA)
L: Bolognese kaste, keedetud riis, porgandi-porrusalat, mahlakissell
Õ: Aedviljahautis, leib, koolipiim
REEDE 24.01
H: Kaheksaviljahelbepuder, võisepik, koolipiim, õun (PRIA)
L: Koorene lõhesupp, leib, marjatarretis
Õ: Kaerahelbepätsike, mahlajook
Kõikides roogades kasutatav kartul ja porgand on mahe.
Menüüs võib esineda muudatusi.
Koolipiim-PRIA poolt osaliselt doteeritud piim lasteaedadele ja koolidele.
Koolipuuvili ja-köögivili-PRIA poolt osaliselt doteeritud puu- ja köögivili lasteaedadele ja koolidele.
Võimalike allergeenide kohta saab infot haldusjuhilt (e-post: Lounaparlidhaldusjuht@edu.voruvald.ee )